Top banner

Stevninghus er et internationalt spejdercenter, hvor vi har plads til ca. 200 overnattede gæster i hytter og huse og en lejrplads til ca. 10.000 personer, der kan overnatte i telte. Men man kan også booke sig ind i en mindre gruppe til f.eks. en weekend tur.

Stevninghus er offentligt område og det kan derfor forekomme, at folk bevæger sig rundt på centerets område på gåben eller på cykel.

 

Adfærd på Stevninghus

Der er ofte mange andre gæster end jer i lejren, og vi henstiller til, at der vises hensyn til de andre og ikke mindst vore naboer. Det gælder især høj musik så tag venligst hensyn og luk døre og vinduer såfremt der spilles højt og der udøves støjende aktivitet. De lejede lokaler, inventaret og de udendørs arealer behandles med omhu, og skulle der uheldigvis gå noget i stykker, er lejeren erstatningspligtig overfor Stevninghus. Fyrværkeri er ikke tilladt på vore områder, idet der er mange dyr i området bl.a. heste og hunde, som ikke tåler fyrværkeri.

Indenfor i Stevninghus er rygning ikke tilladt – venligst brug terrassen og tag askebæger med ud på terrassen, såfremt der skal ryges. Tyggegummi bruges af rigtig mange, men sørg for at tyggegummi efter brug afleveres i skraldespande og ikke under madrasser / på gulve mv. Der kan komme ekstra regning for rengøringen, såfremt ovennævnte ikke følges.

 

Rengøring

I skal selv gennemføre rengøring, det vil sige feje gulvene, fjerne affald, rydde op i køkkener, stille service på plads, samt rengøre toiletter.Rengøring af køkkenmaskiner, køkkenudstyr, borde, stole m.v. videre er jeres ansvar.Vi vasker gulvet en gang, så hvis det er meget beskidt kræves det en gulvvask fra jeres side. Der forfindes rengørings artikler og rengørings instruktioner inkl. bordplaner i alle husene. Har man spørgsmål omkring rengøring, kan man kontakte personalet.

Mangelfuld rengøring betyder, at vi evt. opkræver for ekstra rengøring. 

 

Affald

Vi vil specielt godt bede jer om, at der ikke efterlades affald udenfor. Ved alle huse er der opsat affalds stativer og kummer til cigaretskodder. Skulle det være nødvendigt at i gang sætte oprydning af området, opkræver vi et startgebyr på 1000 kroner for dette. Affald bedes sorteret som beskrevet i vedlagte ”nyttige oplysninger i alfabetisk rækkefølge”.

 

 

Adgangsforhold

Kørsel er ikke tilladt bag bommen. Der kan i særlige tilfælde gives tilladelse til af og pålæsning, hvis dette er aftalt i god tid på forhånd.

Stevninghus råder over en række bagagevogne, trillebøre, sækkevogne osv. Disse kan frit benyttes, men skal stilles retur efter brug.

Det er tilladt at have trailere stående i området, så længe de er indenfor, det lejede område.

Det er absolut forbudt at parkere bag bommen.

 

 

Hvad skal du medbringe

Du kan enten selv medbringe lagen og sovepose eller dyne/pude, samt håndklæde, eller leje det på forhånd gennem os. Større antal skal bestilles i god tid.